Oplev Tour de France i særklasse

Som VIP-gæst får du adgang til eksklusive VIP-områder, hvor du kan nyde begivenheden i særklasse. Her kan du slappe af i komfortable lounger, nyde lækker mad og drikke, og følge løbet tæt på. Du får uovertruffen udsigt over målområdet og kan følge rytterne helt tæt på, når de kæmper om sejren. Dette er en unik mulighed for at opleve Tour de France på en helt særlig måde og få et indblik i løbets inderkreds.

Spar op til 50% på billetter

Du kan spare op til 50% på billetter til Tour de France ved at udnytte de eksklusive rabatter, der er tilgængelige online. Gå til Unlock Exclusive Tour de France Discounts for at se de seneste tilbud og reservere din plads til dette ikoniske cykelløb. Med disse besparelser kan du nyde hele oplevelsen af Tour de France til en mere overkommelig pris.

Få adgang til luksuriøse hospitality-pakker

Ønsker du at opleve Tour de France i særklasse, så kan du få adgang til luksuriøse hospitality-pakker. Her får du mulighed for at nyde løbet fra de bedste pladser, mens du samtidig kan slappe af i komfortable omgivelser. Du kan blandt andet få adgang til eksklusive lounger, hvor du kan nyde lækre måltider og drikke i selskab med andre Tour de France-entusiaster. Derudover kan du finde din favorit Tour de France drikkedunk her, så du kan tage din egen unikke souvenir med hjem fra begivenheden.

Oplev rytterne på tæt hold i depoterne

Depotområderne under Tour de France er et særligt sted, hvor man kan komme helt tæt på rytterne og deres teams. Her kan man se, hvordan mekanikerne arbejder intenst på at vedligeholde og reparere cyklerne, mens rytterne indtager væske og næring for at være klar til næste etape. Det er et intenst og travlt miljø, hvor hvert sekund tæller. Fans har mulighed for at komme helt tæt på deres helte og måske endda få et autograf eller et hurtigt ord vekslet, når rytterne gør klar til at indtage deres cykler igen.

Få eksklusive souvenirs og merchandise

Tour de France-arrangørerne tilbyder et bredt udvalg af eksklusive souvenirs og merchandise, som giver dig mulighed for at tage en del af cykelfesten med hjem. Fra officielle trøjer og hatte til specialdesignede posters og memorabilia, er der noget for enhver fan. Besøg de officielle Tour de France-butikker langs ruten eller køb online for at sikre dig de mest eksklusive genstande, som vil gøre din oplevelse endnu mere uforglemmelig.

Nyd gourmetmad og fineste vine

Uanset om du er en dedikeret cykelentusiast eller blot nyder at opleve store sportsbegivenheder, så er Tour de France en unik mulighed for at kombinere din passion for cykelsport med en gourmetoplevelse. Undervejs på ruten har du mulighed for at nyde de fineste lokale delikatesser og vine fra de berømte vinområder, du passerer. Lad dig forkæle med regionale specialiteter i hyggelige landsbyer og nyd den fantastiske udsigt over de smukke landskaber, mens du indtager dine måltider. Denne kombination af topklasse cykelløb og kulinariske oplevelser gør Tour de France til en rejse ud over det sædvanlige.

Få personlige møder med dine cykelstjerner

Tour de France er mere end blot en cykelløbsbegivenhed. Det er en unik mulighed for at komme tæt på dine cykelstjerner og opleve dem på en mere personlig måde. Mange af rytterne sætter en ære i at møde deres fans og signere autografer, så du kan få mulighed for at komme i direkte kontakt med dine idoler. Derudover arrangerer mange hold og sponsorer også særlige møder og events, hvor du kan stille spørgsmål og få et indblik i livet som professionel cykelrytter. Disse personlige møder giver dig en helt særlig oplevelse, som du vil huske længe efter løbet er slut.

Få din egen personlige guide gennem løbet

Oplev Tour de France som aldrig før med en personlig guide, der tager dig med bag kulisserne. Guiden kender løbet som sin egen bukselomme og deler gerne sine indsigter og anekdoter om de dramatiske etaper, de hårdtarbejdende ryttere og den elektriske stemning, der fylder gaderne. Lad dig føre gennem de mest ikoniske strækninger og få et unikt indblik i, hvad der driver rytterne til at kæmpe sig gennem de barske bakker og den brændende sol. Med din personlige guide bliver din oplevelse af Tour de France uforglemmelig.

Oplev den unikke stemning i kulisserne

Bag de farverige cykler og de jublende tilskuere gemmer der sig en hel verden af aktivitet og intensitet. I kulisserne summer det af forberedelser, nervøsitet og forventning. Her kan du opleve mekanikere, der med stor koncentration arbejder på at gøre cyklerne klar til dagens etape. Du kan også møde ryttere, der samler sig i små grupper og diskuterer dagens udfordringer. Overalt summer det af energi og engagement, som giver dig en unik indsigt i, hvad der driver dette ikoniske cykelløb fremad.

Sikr dig din drømmerejse til Tour de France i dag

Drømmer du om at opleve Tour de France live fra første parket? Så er nu dit perfekte tidspunkt. Vores specialdesignede rejsepakker giver dig mulighed for at se løbet fra de bedste pladser langs ruten. Pakker inkluderer billetter, transport, indkvartering og mere, så du kan fokusere på at nyde den ikoniske cykelsportsbegivenhed i fulde drag. Kontakt os i dag for at sikre din plads – disse populære pakker sælges hurtigt ud.